top of page

Triomf per duplicat del nostre col·legi en el III Concurs de Microrelats Falla Bernat Alinyo

El passat divendres, 3 de febrer, hi tingué lloc l’acte de lliurament de premis del III Concurs de Microrelats Falla Bernat Alinyo. A l’esdeveniment, que es va celebrar al cau faller de l’esmentada falla i en el qual hi participaven alumnes de tots els centres de la nostra ciutat, hi acudiren diversos xiquets i xiquetes del nostre col·legi que participaren en dues categories diferents.

Pel que fa a la categoria del 2n cicle de Secundària, els dos primers premis recaigueren en dos alumnes del nostre centre. El primer l’aconseguí Adrian Magraner –alumne de 4t d’ESO B- i el segon Maria Palau –estudiant de 4t d’ESO A-.

D’altra banda, en la categoria de Batxillerat, l’alumna guanyadora fou Adriana Orts, el segon premi se l’emportà Blanca Ibiza i el tercer Javier Segarra, tots ells estudiants de 1r de Batxillerat del nostre centre.

En la categoria de Batxillerat cal destacar que els cinc finalistes pertanyien tots al nostre col·legi, fet que va voler remarcar ‘organització del concurs en relació al bon nivell dels relats lliurats. En aquest sentit, resultaren també finalistes d’aquesta categoria, tot i no obtindre premi, les alumnes Illa Climent i Tamara García.

Finalment, solament recordar que els microrelats d’Adrian Magraner i d’Adriana Orts es poden llegir al llibret faller que publica la falla Bernat Alinyo. La nostra més sincera enhorabona i a continuar treballant de valent!


Publicacions destacades
Publicacions recents
Arxiu
bottom of page