top of page

Convocatòria dels XIV Premis Vicent Andrés Estellés

Informem tots els i les alumnes de 3r i 4t d'ESO i de l'etapa de Batxillerat de les següents bases per a la participació en el concurs de poesia i narrativa curta en valencià que convoca, ja des de fa uns quants anys, l'ajuntament de Benimodo.

Els primers guardons d'ambdues modalitats estaran dotats amb un premi en metàl•lic de 400 euros, amb 250 per al segon i 150 per al tercer. Els participants podran presentar una sola obra en cadascuna de les modalitats i hauran d'estar escrites en valencià i ser inèdites i, per tant, sense cap tipus de premi en un altre concurs.

La data límit per entregar els treballs al professorat de valencià serà el 22 d'abril. L'extensió màxima serà de tres folis impresos a doble espai per una cara, amb tipus de lletra Arial 12 i format DIN-A4.

El jurat estarà composat pel regidor de Cultura de l'Ajuntament de Benimodo i membres de la comunitat educativa dels centres locals, sent la resolució inapel•lable i el consistori procedirà a la publicació de les obres premiades, juntament amb les finalistes, en un llibre que es presentarà en l'acte de lliurament dels premis.

Esperem els vostres treballs!

Publicacions destacades
Publicacions recents
Arxiu
bottom of page